Winkel

Winkel (oosterse supermarkt)

De Oosterse Supermarkt aan de Steenbokstraat is tegenwoordig zeer uitgebreid. Aan de linkerzijde staat een enorme koelvitrine met meer dan 65 verschillende gerechten/zoete -en hartige snacks.

Voor meer informatie over onze gerechten verwijzen wij u naar “afhaal” .

Toko Rinus "Oosterse Supermarkt", ofwel aan de rechterzijde, heeft alle ingrediënten die nodig zijn als u zelf een lekkere, oosterse maaltijd wilt maken! Deze supermarkt is in de afgelopen jaren enorm meegegroeid. Zo kunt u een diversiteit aan producten aantreffen. Van verschillende soorten rijst, bami, noodles, ketjap en sambals.

Wij importeren elke week vanuit Indonesie, Thailand of Suriname verse groenten en fruit. Deze zijn te vinden in het koelschap.  Achterin onze supermarkt hebben wij ook verschillende diepvriesproducten bijvoorbeeld: baopao’s, dimsum, loempia’s, spekkoek en nog veel meer. Diverse diepvrieskruiden zoals frozen lime lives (djeruk purut), curry leaves en petehbonen. Voor de visliefhebbers de gestoomde vis (IKAN) zowel mild als pittig volop aanwezig terug te vinden in het diepvriesvak.

Kortom een enorme diversiteit aan houdbare, verse en diepvriesproducten!

Heeft u vragen? Spreek gerust één van onze medewerkers aan voor advies.

Rinus en Sylvia