Vacatures

Toko Rinus is per direct op zoek naar nieuwe collega's!

~ Bedrijfsbeheerder fulltime 38 uur & Assistent bedrijfsbeheerder parttime 12 - 24 uur

~ Vakkenvullers

~ Hulp in keuken/kok

 

Onze afhaalcorner bestaat uit authentieke Indonesische gerechten. Wij hebben een scala aan gerechten uit Azië en ook uit Suriname. Elke dag wordt alles vers bereid door ons keukenteam. Door de enorme drukte en ter uitbereiding van ons team, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's!

 

Een Bedrijfsbeheer fulltime (assistent parttime) staat of staan onder leiding van de directie Sylvia. Samen met de directie voeren jullie samen de dagelijkse leiding binnen Toko Rinus. Wat verwachten wij van deze persoon?

Wij zoeken iemand die ons kan ondersteunen in de dagelijkse leiding binnen het Tokoteam. Dat wil zeggen dat wij het volgende van jou mogen verwachten: openen -en afsluiten van de Toko daarbij draai je de omzetten en pinbetalingen uit. Controleren of de bestellingen/voorraadbeheer winkel gemaakt zijn en deze ook in ontvangst zijn genomen. Adequaad kunnen reageren op verschillende situaties. Dat kan ook heel divers zijn. Ene moment sta je achter de vitrine/afhaal ander moment zorg je dat een catering en de winkel netjes zijn gevuld. Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dan zouden we het ook fijn vinden als je soms een catering wegbrengt.

Kortom een veelzijdige en uitdagende baan die past bij iemand die graag zijn mouwen opstroopt en aan de slag gaat!

Als bedrijfsbeheerder is het ook de bedoeling dat je jouw collega's aanstuurt op de werkvloer. Dit is geen tijdelijke functie maar eentje voor langere periode. Gezien onze ruime openingstijden verwachten wij van jou dat je ook (soms) om 9 uur begint en om 20 uur afsluit. Werkdagen kunnen flexibel zijn: onze voorkeur gaat uit naar woensdag/donderdag, vrijdag en zaterdag (niet elke zaterdag).

Salaris is conform Horeca-Cao en op basis van werkervaring in deze branche.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het Tokoteam? Schroom dan niet om ons een mailtje te sturen.

 

Een Hulpkok voert alle voorbereidende werkzaamheden van een Kok uit, van wie hij/zij opdrachten krijgt. Deze voorbereidende werkzaamheden worden de mise-en-place genoemd en bestaan uit: ingrediënten klaarzetten, groenten schoonmaken en snijden. Het bereiden van alle basisgerechten zoals bijvoorbeeld nasi en bami, diverse groenten etc. behoren ook tot je takenpakket. Deze functie(s) is voor minimaal 3 dagen per week. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit voor de Indonesische keuken en bereidt zich voor een langere periode aan ons te verbinden. (deze vacatures gepauzeerd)

Ook vragen wij medewerkers voor onze Indonesische Afhaal en Vakkenvullers voor de winkel (oosterse supermarkt). Ook zomer baantje 2025!

Door de enorme drukte bij de afhaal zoeken wij nieuwe collega's voor de gerechtenafdeling(afhaal) en collega's die de winkel willen aanvullen. Flexibele uren, minimaal 1 koopavond per week beschikbaar en/of weekend. Ofwel flexibele werktijden dat aansluit op je studie.

Ben je ook beschikbaar in de zomervakantie van 2025 en wil je wat extra centjes bijverdienen? Laat het ons dan weten..

Mocht je na het lezen van deze vacatures interesse hebben? Stuur ons dan een e-mail

Directie Toko Rinus